تاریخ: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۴۱
بازدید: ۱۰۸
کد خبر: ۳۸۲۱۹۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

بازار بیلت چین در رکود

بازار بیلت چین در رکود
‌می‌متالز - آخرین قیمت بیلت در بازار داخلی چین ۴ دلار افت روزانه داشته به ۴۲۰ دلار هر تن با مالیات بر ارزش افزوده رسیده است در حالی که در بورس شانگهای قیمت قرارداد میلگرد تا ۱۴ دلار افت داشت.

به گزارش می‌متالز، در حال حاضر، بازار با تقاضای پایین و افزایش موجودی کالا مواجه است. تعمیرات در کارخانه‌های شمال چین باعث کاهش تولید تا اوایل سپتامبر شده است. با وجود فشار بر بازار داخلی میلگرد، صادرات همچنان محدود است، زیرا کارخانه‌ها قیمت‌های پیشنهادی خود را پایین نیاورده‌اند. با این حال، احتمال افزایش صادرات شمش برای جبران این فشار وجود دارد.

قیمت مواد اولیه کمی کاهش یافته، در حالی که قیمت کُک در حال افزایش است، اما تقاضا در کل بازار همچنان شکننده باقی مانده است.

منبع: ایفنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
کلان روند‌های صنعت مس دنیا در
«غلامرضا ملاطاهری» معاون طرح و برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» مطرح کرد:

کلان روند‌های صنعت مس دنیا در "رویداد جامع معدن و صنایع معدنی ۱۴۰۴" بررسی شد/ دامپتراک خودران تست‌های عملیاتی خود را در شرکت ملی مس گذرانده است/ فاز ۳ و ۴ مس سرچشمه نیازمند IPCC است و فاز مطالعاتی و مهندسی آن با دقت در حال بررسی است