تاریخ: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۲۱
بازدید: ۲۸
کد خبر: ۳۸۳۱۹۴
سرویس خبر : آهن و فولاد

صنعت فولاد در نقطه سر به سر/ این میزگرد را تصویری ببینید + ویدئو

صنعت فولاد در نقطه سر به سر/ این میزگرد را تصویری ببینید + ویدئو
‌می‌متالز - بهرام سبحانی رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس و عضو هیات مدیره انجمن فولاد، به ترسیم شرایط صنعت فولاد پرداختند و با اشاره به آثار سیاست‌گذاری‌های نادرست و فشار‌های اقتصادی، وضع صنعت فولاد را شکننده توصیف کردند. این ۲ فعال صنعت، ضمن بررسی مشکلات زیربنایی، نسبت به نتایج ادامه روند فعلی هشدار دادند.

به گزارش می‌متالز، بهرام سبحانی، رییس انجمن فولاد ایران در این میزگرد با اشاره به علل کاهش ارزش دلاری شرکت‌های تولیدکننده فولاد در بازار سرمایه، گفت: افزایش نرخ ارز، اعمال محدودیت‌های صادراتی و بروز ناترازی‌های انرژی از جمله مهم‌ترین عوامل موثر بر کاهش ارزش شرکت‌های تولیدکننده فولادی به‌شمار می‌آیند.

سبحانی ضمن تاکید بر این نکته که صنعت فولاد با مشکلاتی مواجه است که عمدتاً از بیرون به این صنعت تحمیل می‌شود، توضیح داد: اکثر شرکت‌های تولیدکننده فولاد یا در زیان هستند یا در نقطه سر به سر.

او تاکید کرد: حذف مشوق‌های صادراتی و بازگشت نرخ ارز یکی از چالش‌های جدی در صنعت فولاد است و موضوع بازگشت ارزش صادراتی نیز چالش‌هایی را به‌وجود آورده است.

رییس انجمن فولاد هشدار داد: سال آینده سازمان امور مالیاتی نباید روی دریافت مالیات از صنعت فولاد حساب کند، زیرا سودی وجود ندارد که بتوان از آن مالیات گرفت.

احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج‌ فارس و عضو هیات مدیره انجمن فولاد نیز در این میزگرد ضمن بررسی علل ریزش ارزش سهام شرکت‌های فعال در صنعت فولاد تاکید کرد: ارزش دلاری بازار سرمایه در پایین‌ترین سطح تاریخی خود قرار دارد و این ارزش جمع جبری ارزش دلاری شرکت‌ها است و این کاهش متاثر از عوامل زیادی است که شرایط تعلیق فعلی یکی از موثرترین عوامل موثر بر آن است.

عضو شورای عالی بورس گفت: در دولت، برخی با بررسی صورت مالی شرکت‌ها تعیین می‌کنند چقدر می‌توانند از این بخش درآمد داشته باشند و این گونه بازخورد‌ها با صنعتی که ضمن سهم کم در مصرف منابع و انرژی سهم زیادی در اشتغال و تولید ناخالص داخلی (GDP) دارد، منصفانه نیست.

دشتیانه ارز ۲ نرخی را سرطان اقتصاد قلمداد کرد و تاکید کرد: صنعت فولاد فقط ۱۳ صدم درصد از کل آب و حدود ۵۵۰۰ واحد برق کشور را مصرف می‌کند، اما سیستم‌های خدمات‌رسان تصور می‌کنند این صنعت بی‌حد و حصر درآمد دارد و هر روز قیمت برق و گاز را صنعت فولاد افزایش می‌دهند.

مشروح این میزگرد را که با حضور بهرام سبحانی رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و احسان دشتیانه مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس برگزار شده، در ویدئوی زیر ببینید:

تعداد بازدید : 3

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
کلان روند‌های صنعت مس دنیا در
«غلامرضا ملاطاهری» معاون طرح و برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» مطرح کرد:

کلان روند‌های صنعت مس دنیا در "رویداد جامع معدن و صنایع معدنی ۱۴۰۴" بررسی شد/ دامپتراک خودران تست‌های عملیاتی خود را در شرکت ملی مس گذرانده است/ فاز ۳ و ۴ مس سرچشمه نیازمند IPCC است و فاز مطالعاتی و مهندسی آن با دقت در حال بررسی است