تاریخ: ۱۱ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۵۴
بازدید: ۱۸۵
کد خبر: ۷۷۶۳۱
سرویس خبر : انرژی

برگزاری دوره‌های مهار فوران چاه در مجتمع آموزش فنون اهواز

می متالز - دوره آموزشی مهار فوران چاه در سطح ۳ و ۴ با بهره‌گیری از دستگاه شبیه‌ساز عملیات حفاری سری DS500 و مطابق با استاندارد IWCF در مجتمع آموزش فنون اهواز برگزار شد.
برگزاری دوره‌های مهار فوران چاه در مجتمع آموزش فنون اهواز

به گزارش می متالز، علی صفی‌خانی، سرپرست مجتمع آموزش فنون اهواز ضمن تاکید بر اینکه این مجتمع، با تکیه بر مدرسان کارآزموده، تجهیزات و فضای آموزشی مناسب، آمادگی کامل برای برگزاری دوره‌های کنترل فوران چاه در دو بخش RD و WIPC دارد، گفت: مجتمع آموزش فنون یکی از مراکز مورد تایید اداره آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران در حوزه برگزاری دوره‌های تخصصی و فوق‌تخصصی فنی و عملیاتی است.

وی افزود: در آینده نزدیک، دوره‌های HUTE و بقا در دریا را راه‌اندازی خواهیم کرد و امیدوارم با تلاش‌های کارکنان مجتمع آموزش فنون اهواز گام‌های سازنده‌ای در زمینه آموزش کارکنان و ارتقای سطح  آگاهی و مهارت آنان برای تحقق اهداف آموزشی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برداشته شود.

دوره کنترل فوران چاه در سطح ۳ و ۴ به‌مدت یک هفته از تاریخ ۳۰ آذرماه تا چهارم دی‌ماه در مجتمع آموزش فنون اهواز برگزار شد.

عناوین برگزیده