تاریخ: ۲۳ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۳:۰۳
بازدید: ۶۸
کد خبر: ۳۹۹۶۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

استرداد ۲۵ همت مالیات برای کمک به تولید آسیب‌دیده در جنگ

استرداد ۲۵ همت مالیات برای کمک به تولید آسیب‌دیده در جنگ
‌می‌متالز - عضو هیات رئیسه مجلس از استرداد ۲۵ همت مالیات برای کمک به تولید آسیب‌دیده در جنگ حمایت کرد.

به گزارش می‌متالز، فرشاد ابراهیم‌پور نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، اقتصاد ایران به سیاست‌هایی نیاز دارد که سرمایه را در مسیر تولید و صادرات به گردش درآورد و از حبس منابع مالی در فرآیند‌های اداری جلوگیری کند. حفظ تولید در شرایط جنگی صرفاً یک موضوع اقتصادی نیست، بلکه مساله‌ای مرتبط با امنیت ملی و تاب‌آوری کشور محسوب می‌شود. هر واحد تولیدی فعال، به معنای اشتغال پایدار، درآمد خانوارها، تأمین نیاز‌های داخلی و کاهش وابستگی به واردات است.

وی افزود: در مقابل، توقف تولید می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی به همراه داشته باشد. از این منظر، حمایت از سرمایه در گردش تولیدکنندگان در واقع سرمایه‌گذاری بر ثبات و امنیت اقتصادی کشور است؛ بنابراین هر اقدامی در این زمینه راهبردی است؛ استرداد سریع مالیات بر ارزش افزوده، نمونه‌ای موفق از سیاست حمایتی دولت از تولید است؛ سیاستی که نه تنها به بقای بنگاه‌های اقتصادی در شرایط دشوار کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز رشد تولید، حفظ اشتغال و افزایش توان مقاومت اقتصادی کشور در برابر تهدیدات خارجی خواهد بود.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در همین راستا، شاهد استرداد بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در صد روز نخست سال ۱۴۰۵ بودیم که در واقع بخشی از راهبرد کلان حفظ سرمایه در گردش تولید، حمایت از صادرکنندگان، تقویت نقدینگی بنگاه‌ها و افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران در شرایط جنگی بوده است. رشد چهار برابری استرداد مالیات بر ارزش افزوده نشان می‌دهد که نظام مالیاتی کشور می‌تواند علاوه بر ایفای نقش سنتی خود در تأمین درآمد‌های دولت، به ابزاری کارآمد برای حمایت از تولید و توسعه صادرات نیز تبدیل شود.

وی افزود: تزریق بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی به چرخه تولید از طریق استرداد مالیات بر ارزش افزوده، می‌تواند آثار ضرب‌کننده قاب‌ توجهی بر اقتصاد داشته باشد. این منابع پس از ورود به بنگاه‌ها، صرف خرید مواد اولیه، پرداخت دستمزد، سرمایه‌گذاری در توسعه خطوط تولید و افزایش ظرفیت صادرات خواهد شد و در نهایت، به رونق فعالیت‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف منجر می‌شود. به بیان دیگر، استرداد مالیات بر ارزش افزوده تنها یک انتقال مالی نیست، بلکه محرکی برای گردش مجدد سرمایه در اقتصاد و افزایش تولید ناخالص داخلی محسوب می‌شود.

وی در پایان گفت: یکی از اقدامات مهم صورت‌گرفته در چهار ماه گذشته، استرداد مالیات بر ارزش افزوده بوده است که کمک بزرگی به حفظ تولید و اشتغال در کشور کرده و رشد ۴ برابری این استرداد مالیاتی منجر به تزریق مستقیم نقدینگی به اقتصاد واقعی کشور شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده